Design a site like this with WordPress.com
Per començar

20 PARTITURES COMPOSTES PEL DOLÇAINER LLUÍS AVELLÀ

Puede ser una imagen de 2 personas
La colla Benacantil d’Alacant interpreta “Havanera a Jennifer”, l’autor de la qual és el mestre de xaramita Lluís Avellà i Reus, homenatjat en el pregó de festes del barri del Raval Roig a Alacant.
SINCOPA DEL BRICOLAJE 2
SINCOPA DEL BRICOLAJE 2

“Lluís Avellà i Reus”, Jennifer Juan, Jairo Juan, José Antonio Ferrer i Carlos Ferrer, amb una de les havaneres que tant li agradaven. Sempre estaràs amb nosaltres… Besos

Presentació de l’Himne de la Foguera Plaça d’Alger a la parròquia del barri a càrrec de Verinocla Tab. Quaranta aniversari. Adaptació per a dolçaina: Jairo Juan García.

“Va per tu” perquè no t’oblidem… “I per tu” que ells estan… Jennifer, Jairo i Ferrer en Homenatge a Lluís Avellà. Aplec de la Romana 16 d’abril del 2011.

Interpretació d’“Ànima de Dolçainer”. Havanera dedicada a Lluís Avellà, composta i dirigida per Víctor Pérez. Interpreten colles de dolçainers i tabaleters pertanyents a la Federació de Folklore d’Alacant.

ARRENJAMENT

L’11 de març del 2021 farà deu anys de la mort del dolçainer d’Alacant Lluís Avellà i Reus. Voldria des d’aquest blog, fer-li un homenatge in memoriam a la seua trajectòria i la de molts jóvens d’Alacant que van nàixer al voltant dels mateixos anys que ell i que van viure junts una experiència inoblidable. La nostra generació va viure una època inigualable. Els últims anys de la dictadura de Franco. La nostra edat oscil·lava entre els quinze i els díhuit anys. Vam ser activistes en unes dècades glorioses per a nosaltres: buscar la llibertat per nosaltres mateixos sense necessitat que ningú ens diguera què havíem de fer. Aquesta finalitat buscada crec que ens ha servit a tota una generació de jóvens que vivim el mateix procés. No vam aconseguir canviar el món, encara que créiem fermament que el podíem canviar, però el que sí que ens ha servit és per ser gent valenta, qualsevol cosa que ens proposàvem ho aconseguíem a la nostra manera. Gràcies a l’esforç i la dedicació. Tots els projectes que vam proposar, vam intentar portar-los a la pràctica. Anys més tard, vam comprendre que gràcies al diàleg i la posada en comú dels nostres projectes aconseguiríem que fórem més participatius i aquest treball crec que ens ha fet millors persones. Aquest és el missatge que volem transmetre amb aquest homenatge

A %d bloguers els agrada això: